Alfa Romeo

ogłoszeniaceny używanychdealerzyforumczęścilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Alfa Romeo 147 ) problem z odpalaniem



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum ALFA ROMEO Forum Strona Główna -> ( Alfa Romeo 147 ) Porady, problemy techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rysiomuzyk

Czytelnik



Dołączył: 22 Sie 2017
Posty: 1
Skąd jesteś (miejscowość / region): BYDGOSZCZ
Posiadane auto: alfa147 1.9
Piwa: 0/0
Wysłany: Sob 26 Sie 2017, 17:41
Temat postu:

problem z odpalaniem


Witam ,posiadam alfe 147 1.9 autko nie chce odpalic ,odpala tylko na plaka i po odpaleniu pracuje juz idealnie ,Mchanik powiedział ze mam kupic nowy egr bo to przyczyna ale jakos mi to nie pasuje ,czy egr ma wpływ na odpalanie Moze ktos cos podpowie Pozdrawiam
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum ALFA ROMEO Forum Strona Główna -> ( Alfa Romeo 147 ) Porady, problemy techniczne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Ogłoszenia sprzedaży - Alfa Romeo 147 »

Opinie o samochodach Alfa Romeo 147 - testy użytkowników »


 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Alfa Romeo 147 ) Porady, problemy techniczne


Alfa Romeo

MiTo

21 900

2012r.

88 000 km

wielkopolskie

Alfa Romeo

Giulietta

33 900

2013r.

92 000 km

wielkopolskie

Alfa Romeo

159

14 999

2010r.

107 000 km

wielkopolskie

Alfa Romeo

159

18 500

2007r.

147 000 km

łódzkie

Alfa Romeo

159

17 400

2009r.

270 000 km

wielkopolskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group



Partnerskie fora dyskusyjne: Alfaholicy.org   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2018 Created by idealneT and OM System